APP All Remove logo

Protect Your Project

App All Remove

Anti-graffiti

verwijderen & langdurig beschermen

Hydrofuge

vocht & vervuiling maken geen kans

Reinigen

milieuvriendelijk reinigen met stoom

Duurzaamheid

consistent & stabiel

Anti-grafitti

PSS20 (polysacchariden)

Toepassingen

Buitentoepassingen

Gebouwen

PSS20 is niet waarneembaar en kan bijgevolg tot beperkte hoogte op de gevel worden geplaatst. Bij het ontvangstgebouw van Antwerpen Centraal werden de gelijkvloerse geveldelen behandeld.

Standbeelden en kunstwerken

PSS20 is onschadelijk voor mens en milieu. Met aangepaste technieken wordt PSS20 op zeer eenvoudige wijze zo weer van het object verwijderd, zonder sporen achter te laten. Wenst de kunstenaar bijvoorbeeld herstellingen of aanpassingen uit te voeren aan zijn werk, dan halen wij snel en eenvoudig de bescherming weg, en plaatsen ze terug zodra het werk weer in orde is.

Parkings, in- en uitgangen

Op plaatsen waar regelmatig graffiti moet worden verwijderd, zorgt PSS20 ervoor dat het risico op schade bij veelvuldige interventies op dezelfde locatie tot een strikt minimum beperkt blijft.

Spoorwegen en fietserstunnels

PSS20 is gekwalificeerd door Infrabel en NMBS.

Binnentoepassingen

Graffitigevoelige buurten

PSS20 in graffitigevoelige buurten draagt bij tot een groter gevoel van veiligheid.

Met water

Graffitiverwijderingen gebeuren uitsluitend met water onder aangepaste druk en temperatuur. Voor binnentoepassingen wordt de werkwijze evenwel aangepast.
Om wateroverlast te vermijden, worden graffiti weggehaald met stoom.

Tijdelijke bescherming tijdens bouwfase

Tijdens de bouw worden wel eens markeringen aangebracht op de muren, of vinden ongewenste bezoekers hun toegang tot de werf.

PSS20 kan als tijdelijke bescherming worden aangebracht. Vlak voor oplevering houden wij een algemene schoonmaakbeurt waarbij alle graffiti wordt verwijderd.

APP ALL Remove heeft een bio certificaat verworven!

APP All Remove BV voldoet vanaf heden met de Anti-graffiti coating PSS-20 in de toepassing van: ”Buitenmuur anti graffiti systemen ” aan de door het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie gestelde eisen voor het voeren van het BioBased keurmerk.

Voordelen

  • Semi-permanent
  • Gratis onderhoudsservice
  • Garantie 3 jaar
  • Graffitiverwijdering enkel en alleen met water
  • Toepasbaar op verticale bouwoppervlakken