APP All Remove logo

Protect Your Project

App All Remove

Anti-graffiti

verwijderen & langdurig beschermen

Hydrofuge

vocht & vervuiling maken geen kans

Reinigen

milieuvriendelijk reinigen met stoom

Duurzaamheid

consistent & stabiel

Hydrofuge

ThefAPP

Toepassingen

Buitentoepassingen

Gevels

ThefAPP beschermt de gevel tegen vochtindringing van buiten naar binnen. Bij regenweer zal de gevel het water afstoten. Het product sluit de gevel echter niet volledig af: de gevel blijft ademen en waterdampuitwisseling van binnen naar buiten blijft mogelijk.

ThefAPP is zodanig ontwikkeld, dat het niet alleen beschermt tegen vocht, maar ook tegen indringing van oliegebonden vervuiling, urine enz. Een prima hydrofuge product.
In groene en bosrijke omgeving verhindert het de snelle hechting van mos, en vertraagt op die manier het groen uitslaan van de gevel.
Een gereinigde gevel, die nadien behandeld wordt met ThefAPP, blijft langer schoon.

Dit product kan zowel manueel als met airless spuitpistool worden aangebracht. De meest geschikte techniek wordt bepaald in functie van de architectuur van de gevel.

Pleinen, toegangen tot gebouwen, publieke ruimten, terrassen, perrons

Een degelijke, voorafgaande reiniging van de ondergrond is van primordiaal belang. In functie van de vervuilingsgraad en het type ondergrond, voeren wij de gepaste reiniging uit: chemische reiniging, stoomreiniging, hoge druk reiniging enz.

Pas wanneer de opdrachtgever zijn akkoord heeft gegeven over de uitgevoerde reiniging, wordt de bescherming aangebracht.

Binnentoepassingen

Binnenwanden

ThefAPP kan ook binnen in een gebouw bescherming bieden tegen vervuiling. Denk maar aan ontmoetingsplaatsen waar veel mensen samenkomen, waar feesten of fuiven worden gehouden. Een behandelde binnenwand kan eenvoudig schoongemaakt worden met water en een neutraal detergent, of door middel van stomen.

Vloeren en trappen

Voor de reguliere reinigingsfirma’s wordt het schoonmaken van de vloeren sterk vereenvoudigd wanneer deze behandeld zijn met ThefAPP.

Tijdelijke bescherming tijdens bouwfase

Tijdens de bouw worden wel eens markeringen aangebracht op de muren, of vinden ongewenste bezoekers hun toegang tot de werf.

PSS20 kan als tijdelijke bescherming worden aangebracht. Vlak voor oplevering houden wij een algemene schoonmaakbeurt waarbij alle graffiti wordt verwijderd.

Voordelen

  • Transparante, kleurloze waterwerende oppervlaktebehandeling
  • Geschikt voor gevels en vloeren
  • Garantie 10 jaar (gevels) – Garantie 5 jaar (vloeren)
  • Bevordert de waterdichtheid
  • Vermindert de effecten van vervuiling
  • Vertraagt vuilafzetting
  • Vergemakkelijkt het onderhoud van buitenaf